Rijangst

Wil jij van jouw rijangst af? Ja? Dan gaan we samen die uitdaging aan! Durf te doen! En ja, er zal spanning aanwezig zijn of een traan komen. Wees trots op jezelf en we gaan samen jouw traject in: 
"Het overwinnen van jouw rijangst!"


Individueel

Mijn naam is Jeroen Veldman en ik ben eigenaar van Rijschool Only You. En ik wil jou goed begeleiden om van jouw rijangst af te komen. Met Excellent by Only You ontvang je individueel op maat gemaakte privé rijlessen, zodat wij samen optimaal jouw rijangst kunnen aanpakken.


Ervaring

Ik voel mij dankbaar dat ik mensen met rijangst mag begeleiden. Om even open over mijzelf te zijn: ik heb in het verleden gigantisch last gehad van rijangst en ik weet hoe ontzettend fijn het is om volledig van mijn rijangst af te zijn.

Ik ben zelf rijinstructeur geworden! Hoe mooi is dat! En daarom help ik mensen die graag van hun rijangst af willen. Met informatie over deze dienstverlening tref je aan op: www.only-excellent.nl


Met Excellent by Only You worden rijlessen aangeboden om jou heel goed te kunnen begeleiden wanneer je graag van jouw rijangst af wilt. Excellent by Only You is het Premium Label van Rijschool Only You. Met Excellent by Only You ontvang je individueel op maat gemaakte rijlessen. Laat mij gerust weten wat ik voor jou kan betekenen om van jouw rijangst af te kunnen komen.