De lesauto's

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn kan je bij Rijschool Only You kiezen tussen een automaat lesauto of een schakel lesauto. Welke lesauto je ook kiest, je ontvangt leuke leerzame rijlessen zodat jij optimaal voorbereid naar je examen gaat. Alle lesauto’s van Rijschool Only You zijn benzine auto’s.


Schakel

Wanneer jij kiest voor rijlessen in een schakelauto, dan ontvang je tijdens jouw rijlessen veel gelegenheid om te oefenen met koppelen, ontkoppelen, opschakelen en terugschakelen met remtechniek. Deze onderdelen dien je goed te beheersen voor een veilige verkeersdeelname. Daarnaast is het beheersen van deze onderdelen van essentieel belang voor het uitvoeren de bijzondere verrichtingen.Automaat

Het voordeel van rijlessen in een automaat lesauto is dat de voertuigbediening eenvoudig is aan te leren is. Je ontvangt uiteraard goede uitleg over de bediening van een automaat auto en daarnaast krijg je veel gelegenheid om te oefenen met het rijden van de automaat lesauto.

 

Omdat het rijden met een automaat heel relaxt is, kan jij je aandacht volledig richten op de verkeerssituaties. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken of de auto in de juiste versnelling zit wanneer je een scherpe bocht neemt.