Mijn diensten

Only you

Wil je meer weten over wat ik doe? Het is mijn passie om mensen zoals jij te helpen, elke dag weer. Lees gerust deze pagina door en ontdek wat ik met Rijschool Only You voor jou kan betekenen.

Overzicht

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij je past. Heb je vragen, of weet je niet zeker wat je moet kiezen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag om de beste oplossing voor jou te vinden!

Privé rijlessen "Only You"

Met privé rijlessen ontvang jij effectieve leerzame rijlessen van mij. Met privé rijlessen hoef jij nooit een leerling op te halen of weg te brengen, zodat ik optimaal rijles aan jou kan geven. Tijdens alle rijlessen leer ik jou alle rijvaardigheden aan en geef ik jou veel gelegenheid om te oefenen. Kosten: 

  • Privé rijles Only You 1 uur (60 minuten) €70
  • Privé rijles Only You 1,5 uur (90 minuten) €97,50
  • Privé rijles Only You 2,5 uur (150 minuten) €147,50

Privé rijlessen "Only You Together"

Wat vind ik belangrijk? Dat jij je volledig op je gemak voelt tijdens al jouw rijlessen. Ik doe er alles aan om jou leuke leerzame rijlessen te geven. En het kan zomaar zijn dat je je nog méér op je gemak voelt wanneer je tegelijk met je vriend, vriendin, familielid of een leuke kennis rijles hebt. Zodat jullie ook van elkaar mogen leren. Dan zijn de rijlessen "Only You Together" zeer geschikt voor jullie.
Totale kosten:

  • Privé rijles Only You Together 2 uur (120 minuten) €140
  • Privé rijles Only You Together 3 uur (180 minuten) €195
  • Privé rijles Only You Together 4 uur (240 minuten) €235

Privé rijles "Only You Refresh"

Wil jij je rijvaardigheid weer updaten volgens de laatste ontwikkelingen? Of wil je, bijvoorbeeld, het fileparkeren goed oefenen? Dan is Privé Rijles "Only You Refresh" geschikt voor jou.
Kosten:

  • Privé rijles Only You Refresh 1 uur (60 minuten) €70
  • Privé rijles Only You Refresh 1,5 uur (90 minuten) €97,50
  • Privé rijles Only You Refresh 2,5 uur (150 minuten) €147,50

Automaat of Schakel

Bij Only You heb jij de keuze: Automaat rijlessen of Schakel rijlessen. Ik help je gerust bij jouw keuze. En uiteraard is het mogelijk om zowel Automaat- als een Schakelauto te proberen, zodat jij kan ervaren wat goed bij jou past.